Skorzonera po francusku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa oczyścić, włożyć do lekko zakwaszonej wody. Wyjąć i zetrzeć na tarce. Skropić sokiem z cytryny, wymieszać z chrzanem, musztardą i miodem, doprawić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1015
Data dodania: 2008-09-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Skorzonera po francusku

!GawronPiotr#

!GawronPiotr

2008-09-18 15:35:16

Dodam, że skorzonera jest uważana za odpowiednik szparagów, znana też jako zimowy szparag.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.