Śląskie kotlety schabowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy i kroimy w dość grube plastry, lekko rozbijamy (żeby nie były grubsze niż 8-10 mm). Porcje solimy i posypujemy pieprzem. Moczymy w jajkach i panierujemy w bułce tartej. Kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu podlewając niewielką ilością wody. Dusimy je chwilę pod przykryciem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 545
Data dodania: 2010-10-29

Zdjęcia

Śląskie kotlety schabowe
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śląskie kotlety schabowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.