Śledź w ziołowej zalewie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płaty śledzia pokroić na małe kawałki. Paprykę i obrana cebulę pokroić w paski. Do czystego słoika układać warstwami śledzia z warzywami, przesypując przyprawami. Ostatnia warstwą muszą być warzywa. Śledzie z warzywami zalać oliwą, aby były zakryte. Słoik zakręcić i wstawić do lodówki na dwie doby. Smaczna przekąska na każdą okazję.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 dni
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 599
Data dodania: 2012-01-31

Zdjęcia

Śledź w ziołowej zalewie
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledź w ziołowej zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.