Śledzie w śmietanie z groszkiem

Ocena przepisu

Opis

Śledzie w śmietanie z groszkiem

Składniki

Sposób przyrządzenia

płaty śledziowe skropić octem i odstawić na 2-3 godziny. Ściąć końce jajek, tak aby widać było żółtko. Na każdym płacie położyć jajko i zawinąć w roladkę. Połowę śmietany i groszku wymieszać. Wyłożyć na półmisek i ułożyć śledzie. Polać resztą śmietany i obsypać groszkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1937
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Śledzie w śmietanie z groszkiem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Śledzie w śmietanie z groszkiem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie w śmietanie z groszkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.