Słone paluszki z kminkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę i wszystkie składniki ciasta dobrze wyrobić, do gęstości ciasta pierogowego. Gdy podrośnie, pokrajać na mniejsze kawałki i uformować cienkie wałeczki. Pokrajać je na kawałki 15-20 centymetrowe, posmarować białkiem i posypać kminkiem. Ułożyć na blasze natłuszczonej i pozostawić do wyrośnięcia, wstawić do nagrzanego piekarnika i piec na złoty kolor ok. 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 521
Data dodania: 2011-06-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Słone paluszki z kminkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.