Smalec domowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Słoninę przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Przekładamy do garnka i topimy na małym ogniu. Jabłka i cebulę kroimy w kostkę. Dodajemy do słoniny pod koniec topienia. Doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i studzimy. Wlewamy mleko, mieszamy i odstawiamy by masa zastygła.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 1079
Data dodania: 2010-10-28

Zdjęcia

Smalec domowy
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smalec domowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.