Smażona parówka

Ocena przepisu

Składniki

  • parówka 3 sztuki
  • masło 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Z parówki zdejmujemy folię i kroimy w kostkę, podsmażamy ma masełku do momentu zarumienienia się. Podajemy na bułeczki np. Z papryką lub sałatką ogórkową.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1466
Data dodania: 2011-02-14

Zdjęcia

Smażona parówka
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażona parówka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.