Smażone chipsy z cebuli do piwa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dużą cukrową cebulę pokrajać w poprzek na plastry i obtaczać w mące wymieszanej z papryką. Smażyć w dużej ilości gorącego tłuszczu, odsączyć na sicie lub bibule i oprószyć solą. Można przygotować większą smażonej cebuli i podawać do przegryzania na spotkaniu typu party.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 844
Data dodania: 2011-01-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażone chipsy z cebuli do piwa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.