Smażone rydze

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rydze czyścimy, myjemy i odcinamy korzonki. Na patelni rozgrzewamy masło i układamy rydze blaszkami do góry. Po około pięciu minutach przekładamy do góry nogami, solimy, przyprawiamy pieprzem i smażymy kolejne trzy minuty.
Podajemy posypane posiekanym koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1546
!Beatricze

!Beatricze

Data dodania: 2009-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Smażone rydze

2010-02-24 21:47:15

Nie jadłam rydzów, ale inni mówią, że są dobre.

2010-02-04 12:56:35

Rydze są bardzo smaczne , uwielbiam.
!GrażynaM#

!GrażynaM

2009-10-06 16:28:41

no jak ktoś chce zjeść takie smaczne rydze to ostatni dzwonek, jeszcze tydzień i już grzybów nie będzie!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.