Smażony camembert

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W rozbitym jajku i bułce tartej obtaczamy krążki camemberta. Kładziemy na rozgrzanej patelni i po minucie zmniejszamy ognień. Smażymy 3 minuty obustronnie. Ser odsączamy papierową ściereczką. Na czystej patelni rozpuszczamy masło i smażymy krążki sera przez chwilę. Przystawkę podajemy z dodatkiem żurawiny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 869
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażony camembert

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.