Sok jabłkowo-pomarańczowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomarańcza obrać ze skórki. Jabłka oczyścić. Wycisnąć sok za pomocą sokowirówki. Dodać cukier oraz cynamon. Wymieszać. Sok najlepiej trzymać do 24 godzin w lodówce. Można zagotować i wlać w buteleczki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 539
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Sok jabłkowo-pomarańczowy
rosik93#

Dodane przez:

rosik93

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Sok jabłkowo-pomarańczowy

2012-01-18 13:45:08

napiłabym się takiego soku, super przepis!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.