Sok mandarynowy

Ocena przepisu

Składniki

  • mandarynki 1 kg

Sposób przyrządzenia

Skórkę mandarynek sparzyć gorącą wodą, obieramy, wyciskamy w wyciskarce do cytrusów lub w sokowirówce. Podajemy, możemy schłodzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 760
Data dodania: 2011-02-23

Zdjęcia

Sok mandarynowy
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sok mandarynowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.