Sos beszamelowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W garnku rozpuścić masło, dodać mąkę dokładnie wymieszać, powoli dolewać mleko cały czas mieszając, dodać ser, wszystko razem gotować do momentu zgęstnienia sosu. Przyprawić pieprzem, gałką muszkatołową i solą. Wymieszać. Na koniec posypać koperkiem. Podawać w sosjerce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 599
Data dodania: 2011-08-20

Zdjęcia

Sos beszamelowy
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos beszamelowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.