Sos Boyard

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule drobno posiekać i ugotować do miękkości w winie, wystudzić. Wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1103
Data dodania: 2009-02-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Sos Boyard

!Dalia#

!Dalia

2009-06-29 11:41:50

A ja ostatnio sypie wszystko zmielonym kminkiem jest bardzo zdrowe i smaczne, polecam..
!Holcia#

!Holcia

2009-03-07 12:06:49

Jak sam w sobie smakuje to mozna dodac jeszcze drobno posiekana kolendre..

2009-03-02 21:31:07

A ja dodalem jeszcze drobno posiekana bazylie, jest super, polecam

2009-02-27 18:17:40

Zamiast majonezu mozna dodac sosu tatarskiego i tez jest bardzo smaczne, polecam sprobowac

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.