Sos chrzanowo-śmietanowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Świeżo starty chrzan mieszamy ze śmietaną. Następnie dodajemy sól, odrobinę cukru oraz sok z cytryny. Podajemy z mięsem lub rybami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1645
Data dodania: 2010-07-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos chrzanowo-śmietanowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.