Sos chrzanowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki i masła zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić zimnym rosołem i mieszając zagotować. Dodać utarty chrzan (uprzednio sparzony) i śmietanę, krótko gotować; posolić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1173
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Sos chrzanowy
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos chrzanowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.