Sos do mięs z curry

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule obrać i drobno pokroić. Selera zetrzeć na tarce o małych okach. Paprykę pokroić w kosteczkę. Wymieszać keczup z curry, pieprzem i solą. Dodać pokrojone składniki i dokładnie wymieszać. Aby zmienić smak można dodać majonez, lub śmietanę, albo zieleninę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 4 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 576
Data dodania: 2012-05-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos do mięs z curry

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.