Sos do spaghetti

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać i drobno posiekać.
Pomidory sparzyć, obrać skórkę.
Następnie pomidory pokroić na drobną kostkę.
Na patelnię nalać odrobinę oliwy, wrzucić pomidory i cebulę, chwilkę podsmażyć.
Dodać mięso mielone, wlać wodę.
Do koncentratu dodać majeranek, bazylię, paprykę, pieprz.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Dodać do koncentratu.
Koncentrat przelać na patelnię do reszty składników.
Sos gotować na małym ogniu, co jakiś czas mieszając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 637
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Sos do spaghetti
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-30
sos do spaghetti
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos do spaghetti

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.