Sos dyniowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dynię obieramy, kroimy, zalewamy dwiema szklankami wrzącej wody, dodajemy cukier, kostkę bulionu i gotujemy do miękkości. Posypujemy mąką, zagotowujemy, dodajemy masło. Na koniec posypujemy koperkiem i gotowe.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1039
Data dodania: 2009-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos dyniowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.