Sos głogowy

Ocena przepisu

Składniki

  • przecier z głogu 5 łyżek
  • śmietanka 2 łyżki
  • wino białe wytrawne 6 łyżek
  • skórka z cytryny 1 szt.

Sposób przyrządzenia

Przecier wymieszać ze śmietaną, białym winem i startą skórką z cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 780
!Grzesiek

!Grzesiek

Data dodania: 2008-11-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos głogowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.