Sos grzybkowy do pasztetu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja ugotować na twardo, wystudzić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Grzybki, ogórki, jaja i paprykę pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać z majonezem i śmietaną. Przyprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 602
Data dodania: 2011-02-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos grzybkowy do pasztetu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.