Sos jabłkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka pokroić w plastry, dusić na margarynie. Następnie posypać mąką, zalać wodą, posolić, dodać cukier oraz tartą skórkę cytrynową. Doprawić śmietaną. Na koniec zdjąć z ognia i wlać sok z cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 974
Data dodania: 2009-12-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Sos jabłkowy

2010-02-20 17:56:01

Uwielbiam sosik jabłkowy...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.