Sos kaparowy do pasztetu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z masła i mąki zrobić zasmażkę, dodać bilion i kapary, zagotować. Przyprawić do smaku i wymieszać z żółtkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 764
Data dodania: 2011-02-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos kaparowy do pasztetu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.