Sos koperkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na rozgrzany tłuszcz wysypujemy mąkę i posiekany koper, mieszamy kilka razy i przez chwilę podsmażamy na małym ogniu. Zalewamy potem zimną wodą, mieszamy na gładką masę, solimy, dodajemy ocet i po 5 minutach umiarkowanego gotowania zagęszczamy mlekiem. Przed podaniem dodajemy jeszcze śmietankę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1151
Data dodania: 2009-11-26

Zdjęcia

Sos koperkowy
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos koperkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.