Sos mięsny z pieczarkami

Ocena przepisu

Opis

Sos mięsny z pieczarkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w dużą kostkę. Obsmażyć na gorącym oleju. Dodać pokrojoną cebulę. Chwilę smażyć. Wszystko oprószyć solą i pieprzem. Przełożyć do garnka. Podlać bulionem i dusić na małym ogniu. Pieczarki umyć i pokroić. Następnie podsmażyć na łyżce masła. Dodać do sosu i dusić wszystko do miękkości. Z masła i mąki zrobić zasmażkę. Dodać do sosu. Doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1710
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Sos mięsny z pieczarkami
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Sos mięsny z pieczarkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos mięsny z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.