Sos pieczarkowy z winem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oczyścić pokroić i udusić w maśle, oprószyć łyżką mąki i smażyć cały czas mieszając. Wlać bulion i wino i jeszcze zagotować. Doprawić do smaku solą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 892
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos pieczarkowy z winem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.