Sos serowy

Ocena przepisu

Składniki

  • ser pleśniowy 15 dag
  • wino wytrawne białe 1 szklanka
  • śmietana 0,5 szklanki
  • biały pieprz
  • sól

Sposób przyrządzenia

Do garnka wlać śmietanę ( najlepsza kremówka ), dodać pokruszony ser, mieszając gotować kilka minut na małym ogniu, doprawić solą i pieprzem. Wlać wino i podgrzać mieszając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 694
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos serowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.