Sos szczypiorkowy

Ocena przepisu

Składniki

  • wywar miesny 0,5 szkl
  • mąka 0,5 łyżeczki
  • mleko 2 łyżki
  • śmietanka 1 łyżka
  • szczypiorek drobno posiekany 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Wywar zagotować.
Mąkę rozmieszać z zimnym mlekiem, dodać do wywaru, wymieszać i chwilę razem gotować.
Dodać śmietankę, szczypiorek i wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 755
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos szczypiorkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.