Sos szpiankowy

Ocena przepisu

Składniki

  • szpinak 0,5 kg
  • płatki owsiane 1 łyżka
  • mleko 1 filiżanka
  • jajka 1 szt
  • wywar mięsny 0,5 filiżanki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczony szpinak dusić 3-4 minuty w małej ilości wody. Mleko zmieszać z wywarem z kości, dodać płatki owsiane. Zalać szpinak. Posolić i gotować jeszcze około 2 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 707
Data dodania: 2009-12-05

Zdjęcia

Sos szpiankowy
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Sos szpiankowy

2010-02-25 19:12:54

Lubię różne sosy i polecam je.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.