Sos żurawinowy na bazie majonezu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W misce zmiksować żółtka z musztardą 1 solą. Ucierając, wlewać powoli oliwę. Gdy masa zgęstnieje, doprawić sokiem z cytryny, pieprzem, ew. solą. Żurawinę przetrzeć przez sitko, dodać do sosu, wymieszać. Doprawić szczyptą cukru pudru.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1033
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos żurawinowy na bazie majonezu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.