Sosik do gołąbków

Ocena przepisu

Opis

Sosik do gołąbków

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować bulion i dodać koncentrat. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na łyżce oleju. Dodać do bulionu. Mąkę rozprowadzić w kilku łyżkach wody i zagęścić sos. Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Z zasady gołąbki dusimy gołąbki w bulionie z kostką rosołową, dlatego nie dodałam jej do wywaru.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 531
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Sosik do gołąbków
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-30
Sosik do gołąbków
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sosik do gołąbków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.