Stek z łopatki z szalotkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Roztopić margaryną i dodać posolone i popieprzone mięsko, zapiec. Dodać cebulki, podlewając wodą, dusić aż mięsko będzie miękkie. Dodać musztardę, przyprawić i zagęścić mąką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 851
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Stek z łopatki z szalotkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.