Surówka z białej rzodkwi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę i rzodkiew obrać i zetrzeć na tarce. Wymieszać z sokiem z cytryny, posiekaną rzeżuchą i natką pietruszki. Doprawiamy do smaku i mieszamy ze śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 792
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z białej rzodkwi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.