Surówka z kwaszonej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę włożyć do salaterki, pokroić. Cebulę obrać, drobno posiekać, dodać do kapusty. Kapustę polać oliwą, doprawić cukrem i szczypta pieprzu. Marchewki i jabłka obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn na dużych oczkach. Dokładnie wymieszać z kapustą, ewentualnie dodać kminek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 489
Data dodania: 2011-01-31

Zdjęcia

Surówka z kwaszonej kapusty
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z kwaszonej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.