Surówka z selera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Selery obieramy, myjemy, ścieramy na tarce do warzyw o małych oczkach. Jabłka obieramy, ścieramy na tarce, dodajemy do selera, mieszamy. Do oliwy dodajemy sól, pieprz, tymianek, estragon, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy. Sosem polewamy jabłka i selery, mieszamy, odstawiamy na 30 minut do lodówki. Podajemy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 416
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z selera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.