Suszone pomarańcze Moniczki

Ocena przepisu

Opis

Świetne do kompotu. Nadają się do dekoracji ciast i wędlin.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomarańcze sparzamy gorącą wodą. Następnie kroimy w plastry. Układamy na talerzyku pokrojone pomarańcze i suszymy je kilka dni w ciepłym miejscu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1319
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Suszone pomarańcze Moniczki
LASER#

Dodane przez:

LASER

2011-01-27
Suszone pomarańcze Moniczki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Suszone pomarańcze Moniczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.