Szałot kartoflany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki gotujemy w posolonej wodzie do momentu, aż będą miękkie. Boczek kroimy w kosteczkę i smażymy na skwarki. W kostkę również kroimy cebulę, ogórki kiszone oraz ugotowane ziemniaki. Mieszamy wszystko i zalewamy gorącym stopionym boczkiem. Doprawiamy do smaku pieprzem, solą oraz octem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1328
Data dodania: 2010-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szałot kartoflany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.