Sznycel z kurczaka z sałatką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś podzielić na pół i pokroić na 4 kawałki. Mięso rozbić i posypać przyprawami. Panierować w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju na złoty kolor. Przygotować sałatkę:kapustę pokroić dodać starte na tarce o dużych oczkach ogórki i jabłko. Wymieszać z majonezem i jogurtem. Doprawić cukrem, solą i pieprzem. Wstawić na chwilę do lodówki. Kotlety podawać z sałatką i ugotowanym na sypko ryżem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 495
Data dodania: 2011-06-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycel z kurczaka z sałatką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.