Szparagi w cieście

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szparagi obrać, uważając żeby nie uszkodzić główek, umyć, ułożyć główkami w jedną stronę, powiązać w pęczki i wrzucić do wrzącej, osolonej wody. Gotować przez 20-25 minut. Następnie wyłożyć na sitko, ostudzić i pokroić na kawałki o długości 3-4 cm. Oddzielenie przygotować ciasto naleśnikowe. Kawałki szparagów maczać w cieście i smażyć w dużej ilości oleju. Jeść po ostudzeniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szparagi w cieście

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.