Szpinak duszony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szpinak umyć, pokroić, wymieszać z cebulą, mieszając, dusić na patelni bez tłuszczu na małym ogniu do odparowania wody. Dodać olej i po przełożeniu do salaterki wymieszać z jogurtem, rozgniecionym czosnkiem, solą i pieprzem. Posypać zmielonymi orzechami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1213
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Szpinak duszony

!Lukas#

!Lukas

2009-06-29 15:42:41

Bardzo smaczne, ale polecam jeszcze do tego duzo cebulki i jest super smaczne,,

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.