Szpinak z cebulą i ogórkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczony i opłukany szpinak pociąć w cienkie paski, sparzyć i odsączyć. Obrana cebule i ogórek zetrzeć na tarce do jarzyn, wymieszać ze szpinakiem. Sałatkę polać sosem z oleju i soku z cytryny, doprawić do smaku solą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 504
Data dodania: 2010-05-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szpinak z cebulą i ogórkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.