Szpinak z sosem

Ocena przepisu

Składniki

sos

Sposób przyrządzenia

Szpinak dokładnie umyć, usunąć twarde nerwy liści. Z soku z cytryny, zmiażdżonego czosnku, soli, pieprzu, oleju, koncentratu pomidorowego i dwóch łyżek gorącej wody, utrzeć gładki sos. Polać nim szpinak.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 721
!Zuzia

!Zuzia

Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szpinak z sosem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.