• apette.pl
  • Sztuka mięsa z sosem chrzanowym lub koperkowym

Sztuka mięsa z sosem chrzanowym lub koperkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wypłukać i zalać gorącą wodą (2 l), dodać obrane i wypłukane; marchewkę, pietruszkę, ząbek czosnku, grzyb, a także cukier oraz kilka ziarn pieprzu i sól; zagotować. Zmniejszyć płomień, aby mięso gotowało się bardzo powoli. Po godzinie gotowania dodać przyrumienioną cebulę i gotować mięso na najmniejszym ogniu do miękkości. Mięso pokrajać na plastry i skropić tłuszczem z rosołu. Podawać z sosem chrzanowym lub koperkowym i ziemniakami z wody.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 588
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sztuka mięsa z sosem chrzanowym lub koperkowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.