Szybka zupa ogórkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bulion zagotuj (możesz również użyć rosół np. Pozostały z poprzedniego dnia)dodaj ryż i marchewkę obraną i startą na tarce o dużych oczkach. Wszystko razem gotuj a w między czasie zetrzyj na tarce o dużych oczkach ogórki kiszone i dodaj również do zupy. Dopraw do smaku solą, pieprzem i wegetą. Dodaj szczyptę suszonego koperku i gotuj do miękkości ryżu. Możesz również dodać odrobiny zalewy z ogórków-zupa będzie miała bardziej wyraźny smak.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 439
Data dodania: 2011-12-02

Zdjęcia

Szybka zupa ogórkowa
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2011-12-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szybka zupa ogórkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.