Szyszki krówkowe

Ocena przepisu

Składniki

  • ryż prażony 2 op
  • cukierki krówki 30 dag
  • mleko 2/3 szkl

Sposób przyrządzenia

Cukierki kruszymy w garnuszku, dodajemy mleko, rozpuszczamy. Odstawiamy z ognia. Dodajemy do rozpuszczonych cukierków ryż, mieszamy. Dużą łyżką bierzemy pomieszany ryż z masą i formujemy kulki według uznania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 767
Data dodania: 2011-03-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szyszki krówkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.