Tak jak gołąbki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso przyprawiamy przyprawą i wstawiamy do lodówki na 30 minut. Ryż odgotowujemy, odcedzamy i mieszamy z mięsem. Mięso mieszamy aby ryż równomiernie się rozprowadził. Kapustę szatkujemy całą. Na dno garnuszka sypiemy 1/2 kapusty na to układamy mięso i przykrywamy poszatkowana kapustą. Polewamy oliwą i wodą i tak 30 minut gotujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 687
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Tak jak gołąbki

2010-02-23 00:37:13

mniam, mniam.

2010-02-16 22:50:19

Pycha

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.