Trąbeczki ośle

Ocena przepisu

Składniki

  • wędlina salami 10 dag
  • ogórek korniszon 5 szt
  • papryczki 5 szt

Sposób przyrządzenia

Salami kroimy na cienkie plastry. Zwijamy w trąbkę. Następnie do środka wkładamy papryczkę lub ogórek. Podajemy jako zakąskę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 610
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Trąbeczki ośle
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Trąbeczki ośle

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.