Tradycyjna ryba

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę osuszamy, posypujemy solą, przyprawą do ryb oraz pieprzem. Jajko rozkłócamy widelcem. Na oddzielnym talerzyku wysypujemy bułkę tartą. Na patelni rozgrzewamy olej. Rybę panierujemy w jajku, a następnie w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na złoty kolor z obu stron. Podajemy z frytkami i ulubioną surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1066
Data dodania: 2010-03-13

Zdjęcia

Tradycyjna ryba
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tradycyjna ryba

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.