Tradycyjny schabowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab kroimy na porcje, rozbijamy, solimy, pieprzymy. Następnie panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami i ulubioną surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 541
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Tradycyjny schabowy
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-14
Tradycyjny schabowy
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tradycyjny schabowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.