Tradycyjny schabowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab umyć , osuszyć , podzielić na 4 kotlety.Mięso ubić , posypać przyprawą , oprószyć solą i pieprzem. Przykryć folią i odstawić na 2 godz do lodówki.Następnie roztrzepać jajka widelcem.Panierujemy kotlety w mące , jajku , bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 794
Data dodania: 2010-11-25

Zdjęcia

Tradycyjny schabowy
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tradycyjny schabowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.